Alarmsystemer

Alarmsystemer finnes det mange av, men aller helst bør all denne teknologien vi omgir oss med, snakke med hverandre. Da får du et smart hjem med effektive løsninger som sikrer deg mot menneskelig svikt, innbrudd og brann.

Huset sikres ikke bare mot innbrudd og brann med våre alarmsystemer. Det er også mange andre løsninger som gjør livet enklere og mer konstnadseffektivt. Energiforbruket i huset kan enkelt stilles opp eller ned, luftfuktighet kan måles med en klimasensor, og en smart låsemodul gjør at du kan åpne opp for barna eller snekkeren mens du er på jobben. Hvor mange er det ikke som sitter i bilen og er usikker på om kaffetrakteren ble slått av? Her gjør du alt slikt med en app på din telefon. Smartere alarmsystemer skal du lete lenge etter.

Det er heldigvis ikke så ofte vi opplever nødsituasjoner i hjemmet, men ulykker kan skje. En SOS kontaktalarm som følger våre alarmsystemer, gjør at akutt hjelp aldri er langt unna. Enkelt for alle i familien å bruke om situasjonen skulle oppstå.

Brannvarslingsystemet som er knyttet til våre alarmsystemer, er noe av det mest pålitelige og avanserte i markedet. Med seriekoblede røykvarslere som også varsler deg på mobilen ved røykutvikling, kan en brann oppdages raskt. I slike situasjoner teller hvert sekund, og det er viktig å velge et system du kan stole på.

Våre smarte alarmsystemer er fremtidsrettede og kan enkelt bygges ut i nyere og bedre versjoner. Med tilhørende programvarer er det enkelt å koble til et nytt produkt, i tillegg til at det er sikkert og, slik at du kan nyte livet mer avslappet.