Butikkalarm

Butikkalarm er viktig, både som forebyggende tiltak og når situasjoner faktisk oppstår. Alle ønsker jo en trygg og sikker arbeidsplass, men hva slags butikkalarm eller sikkerhetssystem som er rett for din bedrift, kan variere. Vi har ulike løsninger alt etter hva behovet er.

Vi tilbyr skreddersydde butikkalarm systemer for din butikk. Noen trenger ikke mer enn en enkel alarmpakke, mens andre igjen ønsker komplette systemer som kan integrere ulike alarmløsninger. Det viktigste er at din og bedriftens trygghet blir ivaretatt, og at du opplever systemet som pålitelig. En butikkalarm fra oss er koplet på en sikker måte med GSM/GPRS, opp mot en døgnbemannet alarmsentral, som i tillegg er FG- godkjent.

I mange tilfeller vil alarmklistremerke med kamera virke sterkt forebyggende mot innbrudd, men om ikke det skulle holde, vil en butikkalarm som regel sende inntrengere på dør ganske så fort. Vi tilbyr butikkalarm med fotodetektor, slik at det er mulig å bildeverifisere alarmårsaken. Får man gjort det, blir det så mye enklere å iverksette tiltak. Butikkalarm er altså både forebyggende, og en veldig effektiv beskyttelse mot innbrudd og herværk.

Med en butikkalarm økes også sikkerheten og følelsen av trygghet hos ansatte og kunder i butikken. Spesielt i små kvelds- og nattåpne butikker vil behovet for en god butikkalarm være stort. Med en butikkalarm fra oss, er hjelpen kun et enkelt tastetrykk unna. Et lydløst signal går direkte til alarmsentralen i løpet av få sekunder.

Vi tar ikke lett på sikkerhet, det bør ikke du gjøre heller.