Innbruddsalarm

Innbruddsalarm på huset sikrer hjemmet ditt, samt deg og din familie, mot uvedkomne. Mange forteller om hvor ubehagelig og krenkende det oppleves at fremmede tar seg inn i huset, både når man er borte og når man er hjemme. Å møte på et fremmed menneske som er på vei inn i gangen, kan sette en støkk i noen og enhver. En innbruddsalarm sikrer deg mot dette på en enkel og effektiv måte.

Vi tilbyr innbruddsalarm som del av et komplett smart alarmsystem. Det mest komplette i markedet med allerede tusenvis av fornøyde brukere. En smart innbruddsalarm gjør hjemmet ditt til et sikkert sted å være, og et sikkert sted å reise fra. Det er noen som passer på, mens du er på reise, jobb eller ligger i senga og sover.

En innbruddsalarm skal gjøre jobben sin, hvis ikke er poenget borte. En profesjonelt overvåket innbruddsalarm med fotodetektor gir alarmsentralen de beste forutsetninger for å finne alarmårsaken, samt gjøre de rette tiltakene. Innbruddsalarm systemet kan kobles til alarmsentralen både via GSM og bredbånd, noe som gir deg en svært sikker tilkobling. Det er også mulig med delsikring av inntrengingspunkter med strategisk plasserte dør- og vindusmagneter.

Med innbruddsalarm fra oss får du også gratis avskrekkende alarmmerker som festes på dør og vinduer, samt vekterutrykninger inkludert i prisen. Med døgnåpen alarmsentral, med operatører som handler raskt, får du en trygg og sikker innbruddsalarm. Den beste i markedet.