Tyverialarm

Tyverialarm er en enkel og effektiv måte å sikre bedriften mot innbrudd og uvedkomne. Målet er jo at det skal være en trygg og sikker plass, både for ansatte og kunder som er innom, og da er dette et godt sted å begynne. Med Best i Test produkter og tusenvis av fornøyde brukere av disse, kan du være trygg på at sikkerheten til din bedrift ivaretas med en tyverialarm fra oss.

Vi tilbyr tyverialarm som del av et alarmsystem spesielt tilpasset din bedrift. I det store og det hele trenger ofte en bedrift mer enn bare en tyverialarm, og da kan vi tilby et komplett system med innbruddsalarm, personsikring, samt røyk- og brannvarsling.

En butikk, stor eller liten, er en investering og en stor satsing for deg som eier. Det er store verdier som skal beskyttes, og det er viktig å sikre det på en måte som gjør at du føler deg trygg på å forlate det. Med mulighet for kameradetektor vil en tyverialarm fra oss, som er knyttet opp mot en døgnbemannet alarmstasjon, føre til enda raskerere responstid, der de kan finne alarmårsaken og iverksette riktige tiltak. Det er ekstremt viktig og avgjørende å tolke alarmsignalene riktig, og disse teknikkene gir verdifull informasjon ved både innbrudd, ran og overfall. For eksempel med antall gjerningsmenn og hendelsesforløp.

Med solid erfaring og utdannelse i å tolke alarmsignaler hos alle operatører ved alarmstasjonen, samt pålitelige velkjente produkter, har du alle forutsetninger for en trygg og ivaretatt bedrift om du velger tyverialarm fra oss.